InfoCons a sprijinit copiii de la Fundatia “Casa Lidia “ Domnesti, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons a sprijinit copiii de la Fundatia “Casa Lidia “ Domnesti, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au oferit pachete cu produse specifice acestei perioade, copiilor de la Fundatia “Casa Lidia` din Domnesti, Jud. Ilfov.

Fundatia “Casa Lidia`  este o casa de copii care ii ajuta pe copiii abandonati sau orfani, sa traiasca intr-o familie si sa-si cladeasca propria lor viata.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu