InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

A fost semnat un Protocol de Colaborare între

InfoCons -InfoCons  şi  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, reprezentata de domnul Presedinte Sorin Mierlea, a incheiat in data de  20 aprilie 2015,  un Protocol de Colaborare cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, reprezentata de doamna Presedinte Ancuta Gianina Opre,  ce are ca obiect derularea de programe si activităţi de informare a persoanelor fizice în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal este autoritate publică, autonomă şi independentă, ce are ca rol monitorizarea respectării dreptului la viaţă privată, consacrat de reglementările naţionale şi de cele ale Uniunii Europene.

 Prin semnarea acestui Protocol cele doua părţi îşi exprimă intenţia de creştere a gradului de informare a publicului larg, în scopul asigurării unei eficiente respectări a regulilor de protecţie a datelor personale.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu