A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a primit trofeu pentru implicarea in cadrul organizarii Festivalulul de Arte pentru Copii „The Joy of Life”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a primit trofeu pentru implicarea in cadrul organizarii Festivalulul de Arte pentru Copii „The Joy of Life”

            Ieri, 02 iunie 2013, in cadrul Galei Festivalului de Arte pentru Copii “The Joy of Life`, derulata  in parteneriat cu  Asociatia “Coloram zambete` si Scoala de Dans “Dance World`, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a primit un trofeu si o diploma, in semn de multumire pentru implicarea in organizarea acestui eveniment, dar si pentru contributia adusa de-a lungul timpului, la evenimentele desfasurate in parteneriat.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu