InfoCons-InfoCons a participat la şedinţa de lucru privind etichetarea ecologică a hârtiei reciclate

Astăzi, 29 ianuarie 2013, reprezentanţii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la şedinţa de lucru care a avut loc la sediul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, sala de Consiliu, etaj 1, eveniment în cadrul căruia s-a discutat despre elaborarea hotărârii de Guvern ce are ca obiect stabilirea unui sistem de acordare a etichetei ecologice naţionale hârtiei reciclate.

La şedinţa de lucru au fost prezente doamna Corina Dobă, manager de proiect la A.N.P.C.P.P.S. România-InfoCons, doamna Mirela Lazăr, cercetător la ICECON S.A., doamna Floarea Sabie, comisar superior la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, doamna Mariana Prună, cercetător la ICECON S.A., doamna Gabriela Cazan, expert principal standardizare şi doamna Dana Toma, consilier la  Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoConsomânia – o9atitudine! – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal