A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor – Ludix

Duminica, 15 iunie 2014, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului ce  a avut loc in Parcul Tractorul din Brasov un eveniment dedicat copiilor – Ludix. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Culturala Museion Ludix inseamna bucurie, joaca, energie, natura, creativitate, arta, copilarie..

In cadrul evenimentului copii au participat la diferite activitati: teatru, ateliere de creatie, muzica, dans, sport, jocuri in aer liber, lectii de educatie rutiera.

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor  - Ludix - Protectia  Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor  - Ludix - Protectia  Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor  - Ludix - Protectia  Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor  - Ludix - Protectia  Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons a participat in calitate de Partener in cadrul evenimentului dedicat copiilor  - Ludix - Protectia  Consumatorilor

Mai multe poze pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/InfoCons

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal