Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons a lansat Programul National de Specializare a cadrelor didactice in domeniul Protectiei Consumatorilor.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons – InfoCons a lansat Programul National de Specializare a cadrelor didactice in domeniul Protectiei Consumatorilor.

In baza Parteneriatului incheiat cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, InfoCons InfoCons a oferit posibilitatea tuturor cadrelor didactice de a urma cu titlu gratuit Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor, singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori organizat.

Ca urmare a absolvirii acestui Curs cadrele didactice vor primi un Certificat de Atestare, securizat cu holograma de securitate si securizare ProQ din cadrul Programului National Anticontrafacere si vor fi inscrisi in lista de experti in domeniul protectiei consumatorilor  (https://www.infocons.ro/lista-experti/).

De la lansarea acestui Program si pana in prezent la nivelul cadrelor didactice din Municipiul Bucuresti s-au inscris in acest Program 534 cadre didactice, 375  dintre acestia au trimis fisa de evaluare si au absolvit, 332 dintre acestia au intrat in posesia Certificatelor de Atestare iar o singura persoana nu a acumulat punctajul necesar.

La nivel national pana in prezent in afara de cadrele didactice deja inscrise la nivelul Municipiului Bucuresti, s-au mai inscris in acest Program inca 742 cadre didactice carora le-a fost transmis Cursul.

Totodata,  speram ca tot mai multe cadre didactice sa se inscrie in acest Program  pentru a avea intr-un timp cat mai scurt informarea in domeniul protectiei consumatorului in vederea implementarii de proiecte si programe educative dar si in sprijinul altor activitati din cadrul planului de invatamant.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal