InfoCons a premiat gimnastele participante in cadrul competitiei “Cupa Andreea Raducan”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons a premiat gimnastele participante in cadrul competitiei “Cupa Andreea Raducan”

Astazi, 11 mai 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Festivitatea de premiere a gimnastelor participante in cadrul competitiei “Cupa Andreea Raducan`, ce a avut loc la Clubul Sportiv Scolar din Barlad.

La competitie au participat peste 50 de copii care se antreneaza la cluburi din toata tara, LPS Galati, CSM Onesti, CSS Focsani, CS Farul Constanta, CSM Bacau, CSS 7 Dinamo Bucuresti si CSS Barlad.

Toti participantii la concurs, au primit din partea InfoCons – InfoCons carti, reviste pentru copii, tricouri si atestate de participare, securizate cu holograma Programului National AntiContrafaceri PRO-Q, precum si alte materiale educativ-informative in domeniul protectiei consumatorilor.

A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons este partener al Fundatiei pentru Integrare Europeana Sigma si sustinator al participantilor la Concursul “Cangurul`, incepand cu anul 2012.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu