Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

InfoCons a incheiat un protocol de colaborare cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons a incheiat un protocol de colaborare cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale

InfoCons – o9atitudine!-InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, care intra in vigoare din ianuarie 2013.

Protocolul de Colaborare are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de educare a cetatenilor.

Astfel, A.N.M.D.M. va asigura specialisti care, in colaborare cu reprezentanti ai InfoCons, sa elaboreze proiecte si campanii, precum si materiale cu caracter informativ, necesare sustinerii acestor activitati. De asemenea, cei doi parteneri vor participa la actiunile stabilite in comun si vor mediatiza  proiectele si activitatile derulate.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal