InfoCons este partener oficial in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons este partener oficial in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu

InfoCons – InfoCons este, si in acest an, partener oficial al Ministerului Educatiei, in cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu.

Tabara are loc la Muncel, in judetul Iasi si se desfasoara in perioada 18 – 23 iulie. Aceasta este etapa nationala a celei de a XVII-a editii a Concursului National de Proiecte de Mediu. Asociatia Nationala pentru Protectia  Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este direct implicata in acest proiect de mediu, sustinand educarea si responsabilizarea eleviilor in probleme de ecologie si consum durabil.La aceasta tabara participa peste 150 de elevi, insotiti de profesorii lor din toate judetele tarii, reprezentand cele doua echipaje de gimnaziu si liceu, castigatoare la faza judeteana a concursului.

Reprezentantii  A.N.P.C.P.P.S. RomaniaInfoCons sunt prezenti in tabara si vor acorda premii  elevilor castigatori si vor disemina materiale informative tuturor participantilor.Elevii participanti la faza nationala vor prezenta proiecte de cercetare efectuate in domeniul protectiei mediului. Proiectul castigator va reprezenta Romania la etapa internationala a competitiei.

A.N.P.C.P.P.S Romania a sustinut acest proiect in fiecare an, incurajand astfel  educarea micilor consumatori de astazi, viitori consumatori de resurse naturale de maine.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu