Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa astazi la evenimentul “Piata Statelor Membre “ desfasurat in Parcul Cismigiu din Bucuresti

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa astazi, 9 mai 2015 la evenimentul “Piata Statelor Membre “ desfasurat in Parcul Cismigiu din Bucuresti incepand cu ora 11.30.

In cadrul acestui eveniment Tarile UE  vor fi reprezentate prin standuri personalizate.

La acest proiect iau parte: Austria, Belgia, Croaţia, Cipru, Cehia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, precum şi Biroul de Informare al Parlamentului European şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Reprezentantii InfoCons -InfoCons vor fi prezenti la standul Romaniei si vor disemina materiale informative educative pe diverse teme atat participantilor cat si vizitatorilor.

La data de 9 mai 1950 s-a facut primul pas in directia crearii Uniunii Europene de astazi. La Paris, in acea zi, ministrul francez al afacerilor externe, Robert Schuman, a citit in fata presei internationale o declaratie prin care chema Franta, Germania si alte patru state europene sa-si puna in comun productiile de carbune si otel, facand astfel imposibil un nou razboi intre aceste state .

In 1985, liderii Comunitații Europene, intruniti in cadrul summitului de la Milano, au decis ca data de 9 mai sa fie sarbatorita drept Ziua Europei.

 

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal