Sorin Mierlea , Președintele InfoCons participă la Business Breakfast la Palatul CCIB

Astăzi , 4 iunie 2024 , Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la Business Breakfast la Palatul CCIB cu tema ” AI Boost : Cum să crești afacerea folosind inteligența artificială ” .

Într-o lume cu mii de instrumente AI, trebuie să învățăm să le folosim pe cele care ne pot ajuta în afacerile viitoare . Descoperim cum inteligența artificială poate revoluționa modul în care înțelegem clienții, ne adaptîm rapid la schimbările pieței și menținem un avantaj competitiv și relevant în mediul afacerilor .

Invitatul special , Adrian Dragomir este expert în integrarea tehnologiilor AI în companiile din România, speaker la evenimente care tratează subiecte precum utilitatea AI în afaceri, instrumente AI aplicate în marketing și vânzări, predicții cu AI sau oportunități și amenințări ale AI.

În plus, reprezentantul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării va prezenta aspecte privind provocările în reglementarea acestui domeniu extrem de dinamic, precum și abordările pentru gestionarea aspectelor etice și de securitate în implementarea și utilizarea inteligenței artificiale în diverse sectoare economice.

Evenimentul se adresează: managerilor executivi; antreprenorilor și fondatorilor de afaceri; profesioniștilor din domeniul IT; experților în Inteligență Artificială; reprezentanților mediului academic cu expertiză în AI.

Business Breakfast la Palatul CCIB reprezintă oportunitatea ideală pentru:

  • Interacțiunea directă cu consultanți de top și autorități de reglementare.
  • Networking într-un mediu prietenos și rapid.
  • Identificarea unor noi oportunități de afaceri.
  • Obținerea răspunsurilor la întrebări direct de la specialiști și oficiali.

 

 

InfoCons – Organizatie Europeana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International , membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori , avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15, mail : secretariat@infocons.ro