Sorin Mierlea `Astazi se implinesc 30 ani de la infiintarea Uniunii Europene si deja 8 ani de cand Romania este membra a Uniunii Europene ! Avem drepturi, avem libera circulatie doar cu buletinul, avem o multitudine de produse, de proiecte, de subventii, de oportunitati, important insa este sa le si punem in practica ! Acum 30 de ani (9 Mai in 1985), era intr-o zi de joi eram la scoala si ma pregateam pentru examenul de treapta I a de liceu, intr-o tara peste care comunismul isi asezase mantia total . Astazi 9 Mai este intr-o zi de sambata si ma pregatesc de evenimentele organizate cu ocazia Zilei Europei, intr-o Romanie libera si membra a unei constructii a democratiei, a libertati si mai ales a posibilitatilor de a ne implini visele ! Tu ce faceai in data de 9 Mai 1985 ? mai sti ? La Multi Ani ! cu o9atitudine ! noua cetatenilor Uniunii Europene, noua consumatorilor si tuturor romanilor ! ` Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – InfoCons InfoCons -InfoCons marcheaza Ziua Europei prin lansarea unor Proiecte cu un real impact social :

  • Campania “Si eu sunt cetatean european cu o9atitudine si am drepturi!` in parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania, consumatorii cu deficiente de vedere au la dispozitie un numar scurt de telefon 0219615 , tasta 5, unde beneficieaza de consiliere si accesul la informatii;
  • `Ziua porților deschise` la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene. Oraşele în care va avea loc acțiunea “Zilele Porţilor deschise` sunt: Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Ilfov, Alba-Iulia, Deva, Sibiu, Bacău, Piatra Neamţ, Oneşti, Braşov, Sfântu Gheorghe, Cluj-Napoca, Bistriţa, Baia-Mare, Zalău, Constanţa, Tulcea, Craiova, Targu-Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Galaţi, Brăila, Focşani, Iaşi, Vaslui, Oradea, Satu-Mare, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Suceava, Botoşani, Târgu-Mureş, Miercurea-Ciuc, Timişoara, Arad, Reşiţa.
  • Participarea la evenimentul “Piata Statelor Membre “ desfasurat in Parcul Cismigiu din Bucuresti incepand cu ora 11.30.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu