9 mai multă pace și unitate în Europa cu o9atitudine!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 9 mai multă pace și unitate în Europa cu o9atitudine!

Dragi consumatori solidari,

De Ziua Europei, 9 mai, sărbătorim pacea și unitatea în Europa.

Pacea derivă din unitate. Iar unitatea se referă și la modul în care consumăm.

Anul acesta, poate mai mult decât oricând, avem motive să ținem cont de aceasta, pentru a reuși să ieșim învingători din războiul împotriva
COVID-19 – pe
care-l vom înfrânge cu siguranță – prin câștigarea a cât mai multe bătălii în această luptă.

Aceste luni de pandemie ne-au arătat că este vital pentru toate statele europene să mențină relații cordiale și să colaboreze între ele. Dar lucrul acesta se întâmplă deplin, neîntârziat când fiecare cetățean european, indiferent de țară, prețuiește aceste valori și se implică în consecință.

În calitate de consumatori putem menține pacea și unitatea printr-un consum responsabil, cumpătat, care să implice în primul rând grija pentru ceilalți, oricât de aproape sau departe s-ar afla. Avem nevoie unii de alții, indiferent de etnie, pentru a fi bine fiecare dintre noi. Avem nevoie de pace și unitate în Europa pentru a ne bucura de ceea ce ne place să consumăm. Și trebuie să consumăm fiind solidari și respectându-ne unii pe alții pentru a avea pace și unitate în Europa.

9 mai multă pace și unitate în Europa!

Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu