Data de 23 aprilie a fost declarata Ziua Bibliotecarului prin Hotărârea de Guvern nr. 293 din 14 aprilie 2005. Astfel ca cele doua sarbatori sunt marcate concomitent in fiecare an.

Cu aceste prilej, InfoCons , ureaza sincere felicitari un calduros La Multi Ani!, tuturor bibliotecarilor din Romania, despre care consideram ca nu au doar o profesie ci o misiune in a fi indrumatorii nostri pe drumul lecturii.

Reiteram totodata, pe aceasta cale importanta lecturii in viata tuturor. O carte citita este o experienta invatata. O carte citita dezvolta imaginatia. O carte citita insemana educatie. Cine are carte, are parte!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu