Participare seminar Evaluarea situatiei actuale si a tendintelor protectiei drepturilor de proprietate intelectuala in Romania”

Astazi, 24 aprilie 2013, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea a participat in calitate de speaker, la seminarul pe tema `Evaluarea situatiei actuale si a tendintelor protectiei drepturilor de proprietate intelectuala in Romania`, organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale la  Institutul National al Magistraturii.

Prin tematica abordata, seminarul s-a adresat autoritatilor publice cu competente in domeniul protectiei drepturilor de proprietate intelectuala, dar şi sectorului privat interesat.

Domnul Presedinte Sorin Mierlea a sustinut o prezentare cu tema “Protectia Consumatorilor si Drepturile de Proprietate Intelectuala`.

            In cadrul seminarului, au mai luat cuvantul urmatorii:

 

–          Judecator dr. Octavia SPINEANU – MATEI, Director Institutul National al Magistraturii;

–          Monica POP, Procuror Sef al Serviciului pentru coordonarea activitatii Ministerului Public in domeniul D.P.I.;

–          Liviu Bulgar, Director al Directiei Marci, Design, Contencios si Relatii Internationale din cadrul O.S.I.M.;

–          Anamaria TITU, Sef Serviciu Registre Nationale din cadrul O.R.D.A.;

–          Judecator Ileana Ruxandra DANAILA, Presedinte al Sectiei a IX-a Civila si pentru cauze privind proprietatea intelectuala din cadrul C.A.B. ;

–          Dragos DUMITRU, Procuror Sef al Biroului pentru coordonarea activitatii in domeniul D.P.I.;

–          Bogdan CIINARU, Inspector principal de politie in cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor – I.G.P.R.;

–          Ramona CAINAMISIR, Consilier superior in cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor;

–          av. Magda POPESCU, BSA Outside Counsel;

–          av. Gabriel TURCU, Managing Partner SCA Turcu&Turcu

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal