Eurodeputații dezbat politica agricolă, ameliorarea securității alimentare, competitivitatea

InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons te informează!

Eurodeputații dezbat politica agricolă, ameliorarea

securității alimentare, competitivitatea

În contextul cererii de alimente de calitate, UE trebuie să se concentreze pe securitatea alimentară, asigurându-se în paralel că fermierii fac față competiției de pe piața internațională. Marți, deputaţii europeni vor dezbate felul în care se pot realiza aceste obiective, dar și protejarea mediului și distribuția corectă a plăților directe. Miercuri, Parlamentul European va vota patru legi referitoare la politica agricolă, pentru a pregăti negocierile cu statele membre.

Puteți urmări în direct dezbaterea și votul asupra schimbărilor propuse la politica agricolă comună marți, respectiv miercuri. Rezultatele vor fi explicate miercuri în cadrul unei conferințe de presă.

Începutul negocierilor cu statele membre este programat pentru sfârșitul lunii martie. Reforma politicii agricole comune poate intra în vigoare numai dacă Parlamentul European și Consiliul de Miniștri cad de acord asupra acesteia.

Noua politică agricolă comună at trebui să intre în vigoare la începutul anului 2014.

REF. : 20130308STO06274

Sursa: Parlamentul European

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal