Astăzi, 26 iunie, celebrăm 44 de ani de la scanarea primului cod de bare, într-un supermarket american. Deși acesta a apărut în data de 7 octombrie 1952, tot în Statele Unite, iată că prima sa utilizare în scop comercial a venit abia 22 de ani mai târziu. Cu această ocazie, dorim să vă reamintim că puteți folosi aplicația InfoCons, ce poate fi descărcată și pe Android, și pe IOS, pentru scanarea oricărui cod de bare.

Citește și:

Energia regenerabilă în UE

Știați că suplimentele alimentare se comercializează doar în formă preambalată?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal