In zilele de 23 si 24 martie a avut loc la Bruxelles conferinta ‘Managementul durabil al materiilor prime din Europa – Promovarea dialogului intre părțile interesate pentru a livra pe viitor’ in cadrul proiectului COBALT.

Aceasta este conferința de închidere a proiectului COBALT, un proiect desfasurat pe o perioada de 2 ani, finanțat prin cel de-al 7-lea program-cadru pentru cercetare al Comisiei Europene. COBALT își propune să încurajeze crearea de rețele și schimbul de experienta pentru elaborarea politicilor si intre afaceri și industrie, societatea civilă, mediul academic, precum și furnizarea de studii geologice pentru a promova gestionarea durabilă a materiilor prime în Europa. 

Astfel, proiectul va contribui la crearea unui cadru favorabil pentru punerea în aplicare a parteneriatului european pentru inovare privind materiile prime.

Proiect COBALT Proiect_COBALT Sorin MierleaGrup de lucru COBALT 1Grup de lucru COBALT 2Grup de lucru COBALT 3Grup de lucru COBALT 4Grup de lucru COBALT 5Grup de lucru COBALT

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu