20 octombrie – Ziua Mondiala Impotriva Osteoporozei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 20 octombrie – Ziua Mondiala Impotriva Osteoporozei

Pe data de 20 octombrie, la nivel internaţional, este marcată Ziua Mondială Împotriva Osteoporozei, o boală silenţioasă, considerată a treia cauză de mortalitate în rândul populaţiei. Potrivit statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), la nivel mondial boala afectează peste 200 milioane de persoane şi aproximativ 12% din populaţia Europei. În România, procentul variază între 10% şi 12%, boala afectând femeile în proporţie de 90%.

Cu aceasta ocazie, InfoCons – InfoCons ureaza tuturor organizatiilor de profil din Romania cele mai sincere felicitari si “La multi ani! cu o9atitudine!` pentru activitatea deosebita pe care o desfasoara si mult succes pentru continuarea acesteia la inalte standarde!

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu