18 aprilie 2015 – 18 aprilie 2003 – 12 ani de cand InfoCons – InfoCons este alaturi de consumatorul roman

18 aprilie 2015 – 18 aprilie 2003

12 ani de cand InfoCons – InfoCons este alaturi de consumatorul roman, de cand implementeaza campanii si proiecte. Speram ca si pe viitor sa aducem ceva nou de folos fiecarui cetatean.

Multumim celor peste 68.000 de romani care au avut incredere pentru a deveni membrii, multumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit in demersurile noastre si speram sa fim aproape si pe viitor cu aceeasi o9atitudine! 

InfoCons-Protectia-Consumatorilor-Protectia-Consumatoruluio9atitudine-Protectia-Consumatorilor-Protectia-Consumatorului

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal