15 Martie- Ziua Mondiala a Consumatorului, diseminare materiale in mall-urile bucurestene

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 15 Martie- Ziua Mondiala a Consumatorului, diseminare materiale in mall-urile bucurestene

15 Martie- Ziua Mondiala a Consumatorului, diseminare materiale in mall-urile bucurestene

In fiecare an se sărbătoreşte Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Pentru fiecare an, Organizaţia Internaţională a Uniunilor de Consumatori – Consumers International propune o temă. În acest an, tema a fost ‘Servicii financiare corecte pentru consumatori’.Cu aceasta ocazie, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a desfaşurat campanii de informare în locaţii diferite, prin diseminarea de reviste şi pliante din domeniul protecţiei consumatorilor cât şi diseminarea de abonamente cu titlu gratuit pe o perioadă de trei luni la revista Info Cons pentru varianta online.În mai multe locaţii din Bucureşti, Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Bucureşti Mall Vitan şi Băneasa Shopping City a avut loc distribuţia acestor materiale cu ajutorul voluntarilor A.N.P.C.P.P.S România, intrând în contact direct cu cei interesaţi de acest domeniu, sărbătorind în acest fel Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal