Avand in vedere Protocolul de Colaborare incheiat cu Centrul Cultura “Casa Artelor`  sector 3 , InfoCons – InfoCons va informa cetatenii prin oferirea de materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes din care aminitim : “Cere bonul fiscal!`, “InfoUtile!`, “Ai drepturi! Nu te lasa furat! Ia atitudine!`, “Controleaza-ti astmul! Traieste activ!`,  in cadrul seriei de evenimente  organizat de Centrul Cultural “Casa Artelor` sector 3  desfasurate in Parcul Titan cu ocazia Zilei de 1 Mai.

Eveimentele “MA! POP ROCK`  se desfasoara in perioada 1 – 4 mai 2014 incepand cu ora 20.00 in Parcul Titan din sectorul 3.

In data de 1 mai 2014 serie de concerte va incepe cu super concertul sustinut de LOREDANA, continua  pe 2 Mai, la aceeasi ora, in aceeasi locatie prin concertul trupei ALTERNOSFERA.
Pe 3 mai HOLOGRAF promite un show incendiar iar in utlima seara  pe 4 mai atmosfera va fi super incinsa de SMILEY, intr-un concert care este deschis de Alina Eremia, Dorian Popa si The One, (membri Lala Band).

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal