În această seară , în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV , Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , vorbește despre serviciile de taxi și ridesharing

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. În această seară , în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV , Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , vorbește despre serviciile de taxi și ridesharing

În această seară , în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV , Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , vorbește despre serviciile de taxi și ridesharing .

Citeste si : Conducătorii auto pot prezenta asigurarea RCA în format electronic

Aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor secțiunea SOS – Lista cu toate numerele utile și de urgență la nivel local, national și international  cu posibilitatea selectării continentului și țării. În urma selectării, numerele utile și de urgență apar în limba engleză și limba țării. SOS adună numere precum: Ambulanță, Poliție, Protecția Consumatorilor, Pompieri, Poliția de Frontieră, Turism, Direcții de Sănătate Publică, Primărie, Mediu, Telecomunicații etc .

Pentru România, aplicația InfoCons afișează în timp real timpul de așteptare pentru punctele de trecere rutieră a frontierei.

Citeste si : Restaurantele trebuie să afișeze ingredientele, declarația nutrițională și aditivii pentru preparate

InfoCons Protectia Consumatorilor InfoCons Protectia Consumatorului Ridesharing Taxi