500 g resturi de friptură (pui, porc, vită, etc.)
Instrucțiuni
Tăiați în cuburi mici friptura rămasă de la cină sau de la masa de prânz |
|
Curățați o ceapă uscată și păstrați porțiunea sănătoasă |
|
Într-un recipient de inox, amestecați ușor cubulețe mici de friptură, împreună cu ceapa și roșiile mărunțite; adăugați apa |
|
Fierbeți amestecul timp de 60-90 de minute, la foc mic |
|
Dacă doriți un sos mai gros, adăugați 1 lingură de făină diluată cu puțină apă, în timpul fierberii |
|
Adăugați, la sfârșit, usturoiul și pătrunjelul mărunțit |
|
Poftă bună! |
InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.
Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!
**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal