Arata-ne ca stii sa surprinzi imagini deosebite!

Surprinde o ipostaza sepciala in care sa evidentiezi tema concursului, ‘protectie’, scrie-ne cateva cuvinte despre ce anume te-a motivate sa faci asta si noi te vom premia. Inscrie-te folosind formularul de mai jos.

Primii 50 de participanti vor primi legitimatie de membru simpatizant al A.N.P.C.P.P.S. Romania scutita de plata taxei de inscriere (in valoare de 24 lei)

Primii 3 castigatori vor primi masina de facut paine (in valoare de 500 lei), legitimatie de membru simpatizant al A.N.P.C.P.P.S. Romania scutita de plata taxei de inscriere (in valoare de 24 lei)  si un abonament la singura Revista independenta de protectia consumatorilor si teste comparative InfoCons pentru 6 luni (in valoare de 72 lei).

Castigatorul primului loc va beneficia de organizarea unei expozitiii de fotografie personala in cadrul centrului de informare Info Europa din Calea Victoriei nr. 88, un abonament la singura Revista independenta de protectia consumatorilor si  teste comparative InfoCons pentru 12 luni (in valoare de 144 lei), masina de facut paine (in valoare de 500 lei) si legitimatie de membru simpatizant al A.N.P.C.P.P.S. Romania scutita de plata taxei de inscriere (in valoare de 24 lei).

50 de mentiuni, prin tragere la sorti, constand in unul din urmatoarele premii (calculator de buzunar Marksman personalizat o9atitudine!, pix personalizat – www.protectia-consumatorilor.ro, breloc lanterna, breloc surubelnita, ceas de perete  – personalizate o9atitudine!).

O persoană poate înscrie o singura fotografie o singură dată în concurs. Consultati pentru mai multe detalii regulamentul (acest document se poate deschide cu Adobe Acrobat Reader).

Castigatorii concursului pot fi vizualizati in acest document: castigatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu